Suoraan sisältöön

360-kuvaus

360-kuvaus tuo uusia näkökulmia kuviin

360-kuvauksella tarkoitetaan still tai video-kuvaa, joka on otettu panoraamakuvana ja ulottuu ympäri 360 astetta. Kuva ei keskity mihinkään tiettyyn kohtaan ja katselija voi itse päättää katseleeko kuvia ylös, alas tai vaikka ympäri 360 astetta pyörien. Tilaesittelyissä 360 voittaa usein varsinkin valokuvat mennen tullen, sillä kuvassa on paljon enemmän informatiivisuutta perinteiseen valokuvaan verrattuna. 


Mitä hyödyn 360-kuvauksesta?

  • 360-kuvat ja videot tuovat lisää näkyvyyttä verkon palveluissa.
  • 360-materiaali palvelee asiakasta uudella ulottuvuudella.
  • Tilat voidaan esitellä jopa yhdellä kuvalla.

360-kuvilla voidaan rakentaa virtuaalinen esittely, joka antaa katselijalle mahdollisuuden liikkua kuvien välillä. 360-kuvia voidaan upottaa verkkosivuille tai niitä voidaan ladata Googlen Street View-palveluun. Tällöin esittelyssä yhdistetään 360-kuvia niin, että katselija pystyy liikkumaan kuvien välillä haluamaansa pisteeseen. Ominaisuutta voidaan hyödyntää esimerkiksi esittelemällä yrityksen tiloja suoraan Googlen palveluissa tai opastamaan saapumista yritykseen.

360-kuva

Kuvaa voidaan pyöritellä täysin katsojan haluamaan suuntaan. 360-kuvat ovat mainio tapa esitellä esimerkiksi yrityksen tiloja.

360-video

360-videolla voidaan tehdä muun muassa opastevideoita, joissa asiakas voi valita suunnan johon katsoa hiirellä tai puhelinta liikuttamalla.

Mikäli puhelimesi tai padisi ei tue 360-toiminnallisuutta, voit katsoa sen tästä linkistä.

Luonnon, ympäristön tai esimerkiksi mökkikohteiden esittelylle 360-kuvat luovat rajattomasti mahdollisuuksia, kun ei tarvitse valita tiettyä osaa maisemasta, vaan voi kuvata koko ympärillä avautuvan näkymän – ikään kuin katselija olisi maisemassa itse sisällä. Kansainvälisiä asiakkaita tuote palvelee erinomaisesti ja kertoo enemmän kuin tuhat sanaa siitä, millainen on tunnelma vaikkapa kesäisellä mökkiterassilla. 

360-kuvilla ja -videoilla voi tehdä myös markkinointikampanjoita esimerkiksi Facebookissa, Youtubessa, Instagramissa tai vaikka LinkedInissä.  Tutuissa kanavissa uudella tekniikalla toteutetut esittelyt saavat hyvän huomioarvon, sillä ne eroavat niin suuresti tällä hetkellä käytettävistä ilmaisutavoista. Mobiilissa 360-kuvat ja -videot ovatkin omaa luokkaansa kun asiakkaat voivat katsella ympärilleen pyörittelemällä mobiililaitettaan. 


Ota yhteyttä

Toteutamme 360-kuvauksia omalla kalustollamme. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Elmo Knuuttila

044 077 0060
elmo(at)kixit.fi

Tutustu meihin