Kixit on joustava
ja asiantunteva kumppani

Kumppani ilman juoksevia palkkakuluja

Tarve yksittäisille mainostoteutuksille ei koskaan katoa, mutta moni kaipaa apua kokonaisvaltaiseen suunnitteluun – suunnannäyttäjän, sparraajan ja rinnalla kulkijan. Ehkä tarvitset apua asiakkaiden löytämiseen tai markkinointikanavien valitsemiseen, meiltä löydät avun.

Olemme yrityksesi apuna juuri niin paljon kuin tarvitset. Meiltä voit ostaa tekijäpalvelua, jolloin tuotamme sovitut aineistot tai kampanjat. Jos tarpeesi on laajempi, voit ostaa vaikka päällikköpalvelun, jolloin hoidamme sovitun budjetin ja aikaraamin puiteissa kaiken avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin saakka. Eli voimme olla yhtä tiiviinä kumppanina kuin yrityksen työntekijänä olisimme, mutta yhden henkilön sijaan saat koko toimistomme osaamisen käyttöösi.

Kaikki palvelut räätälöidään yksilöllisesti, sillä asiakkaan palvelutarve ja voimavarat ratkaisevat sen, millainen palvelukokonaisuus milloinkin on tarpeen. Siksi myös palvelujen määrä vaihtelee tilanteen ja tarpeen mukaan. Lue alta suunnittelemistamme valmiista palvelukokonaisuuksista ja ota rohkeasti yhteyttä tarpeesi kartoittamiseksi.