Kixit on joustava
ja asiantunteva kumppani

Kumppani ilman juoksevia palkkakuluja

Tarve yksittäisille mainostoteutuksille ei koskaan katoa, mutta moni kaipaa apua kokonaisvaltaiseen suunnitteluun – suunnannäyttäjän, sparraajan ja rinnalla kulkijan. Ehkä tarvitset apua asiakkaiden löytämiseen tai markkinointikanavien valitsemiseen, meiltä löydät avun.

Me olemme yrityksesi apuna juuri niin paljon kuin tarvitset. Meiltä voit ostaa tekijäpalvelua, jolloin tuotamme sovitut aineistot tai kampanjat. Tai voit ostaa vaikka päällikköpalvelun, jolloin me hoidamme sovitun budjetin ja aikaraamin puiteissa kaiken avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin saakka. Eli me voimme olla yhtä tiiviinä kumppanina kuin yrityksen työntekijänäkin olisimme, mutta yhden henkilön sijaan saat koko toimistomme osaamisen käyttöön.

Kaikki palvelut räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan mukaan. Asiakkaan palvelutarve ja omat voimavarat ratkaisevat sen, millainen palvelukokonaisuus milloinkin on tarpeen. Siksi myös palvelujen määrä vaihtelee tilanteen ja ajankohdan tarpeen mukaan.