Ajankohtaista

Miksi verkkosivut Kixitiltä?

On monta syytä, miksi verkkosivut kannattaa hankkia Kixitltä. Me emme käytä valmiita, muutaman dollarin pohjia, joiden päälle asiakkaan sivut tehdään ja jotka myydään kalliilla eteenpäin. Me paneudumme asiakkaan tarpeeseen ja toteutamme yksilölliset ja asiakkaan käyttöön räätälöidyt verkkosivut.

Uniikki design

Sinulla on muutama sekunti aikaa vakuuttaa asiakkaasi siitä, että sivustosi tuotteisiin tai palveluihin kannattaa paneutua lisää. 

Myyvä rakenne

Hyvä rakennesuunnittelu tekee sivuista toimivat. Asiakkaasi löytää tarvitsemansa tiedon nopeasti, ei turhaudu ja todennäköisesti viipyy sivustollasi pidempään, jolloin hän ostaa tuotteesi tai palvelusi helpommin.

Tekninen toimivuus

Jos et löydy googlettamalla, eivät asiakkaasikaan löydä sinua. Hakukonenäkyvyyteen on siis kiinnitettävä huomiota. Sivuston on toimittava nopeasti ja hyvin myös mobiililaitteilla. Nykyään suurin osa liikenteestä tulee mobiililaitteiden kautta ja tuotteita ja hintoja vertaillaan paljon puhelimilla, jonka jälkeen tuote käydään ostamassa kivijalkamyymälästä. 

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimointi kannattaa ottaa mukaan alusta asti sivuston suunnittelussa. Sivuston rakenne ja sisältö mietitään alusta alkaen hakukoneystävälliseksi. Vanhojen sivustojen uudistuksissa on mietittävä myös uudelleenohjaukset oikein. Tekemällä hakukoneoptimointitoimenpiteet oikein alusta alkaen säästyy myöhemmin paljolta työltä, ja sivusto on alusta alkaen mahdollisimman hyvin löydettävissä. Hakukoneoptimointi ei ole vain kertaluontoinen tehtävä, vaan sitä kannattaa kehittää jatkuvasti – Googlen algoritmitkin muuttuvat usein.

Saavutettavuus

Saavutettavuusdirektiivin myötä verkkosivuivuilta vaaditaan enemmän, jotta jokainen meistä voisi niiden käytöstä nauttia. Saavutettavuus ei ole vain julkisten verkkopalvelujen asia. Kaikkien meidän tulisi tarjota verkkopalveluja, joita jokainen asiakas voi käyttää. 

Mitattavuus

Kävijäseuranta on ehdoton verkkosivuilla, jotta voit tehdä tehokasta digimarkkinointia. Saat arvokasta tietoa sivustosi kävijöistä, jonka perusteella voit suunnitella ja optimoida mainontaasi. 

Jaa