Mainostoimisto
Kixit Oy

Me olemme luotettava kumppani menestystarinasi tekijäksi

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainos- ja viestintätoimisto sekä digimarkkinoinnin osaaja. Monipuolisiin palveluihimme luottavat niin valtakunnalliset kuin paikalliset toimijat. Yhteistä kaikille asiakkaillemme on, että he haluavat erottua massasta sekä saada tuotteensa ja palvelunsa esille brändin mukaisesti.

Toimipaikkamme sijaitsee Mikkelissä, mutta asiakkaita löytyy koko Suomen alueelta. Toteutamme markkinointimateriaaleja myös kansainvälisiin tarpeisiin. Teemme markkinointiviestintää suurella sydämellä ja autamme asiakkaitamme saamaan viestinsä esille – parhaalla mahdollisella tavalla, parhaissa mahdollisissa kanavissa.

Korkein mahdollinen
AAA-luottoluokitus

Yrityksemme on kuulunut korkeimpaan mahdolliseen luottoluokkaan kaikkina toimintavuosinamme. Näin luotettava toiminta on niin harvinaista, että luottoluokituksia myöntävällä laitoksella korkeimman luokituksen saa jo viiden vuoden yhtäjaksoisella AAA-luottoluokituksella, joka oikeuttaa korkeimpaan Platinium-sertifikaattiin. Meillä AAA-luottoluokitus on ollut jo yli 15 vuotta.

Kixit Oy täyttää tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset

Tilaajavastuulaki velvoittaa tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa täyttää sopimuspuolena ja työnantajana lakisääteiset velvoitteensa. Kixit Oy:n ajantasaiset tiedot on tarkistettavissa reaaliaikaisesti Vastuu Groupin ylläpitämästä Luotettava Kumppani -palvelusta.

Kokonaisvaltaista palvelua tarpeen mukaan

Tarve yksittäisille mainostoteutuksille ei koskaan katoa, mutta moni kaipaa apua myös markkinoinnin ja viestinnän kokonaisvaltaiseen suunnitteluun – suunnannäyttäjän, sparraajan ja rinnalla kulkijan. Tai ehkä tarvitset apua asiakkaiden löytämiseen tai markkinointikanavien valitsemiseen, meiltä löydät avun.

Taattua laatua hymyissä suin

Tutustu tekijöihin