Mainostoimisto
Kixit Oy

Me olemme luotettava kumppanina myös sinun menestystarinasi tekijäksi

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainos- ja viestintätoimisto sekä digimarkkinoinnin osaaja. Monipuolisiin palveluihimme luottavat niin valtakunnalliset kuin paikallisetkin toimijat. Yhteistä heille on, että he haluavat erottua massasta sekä saada tuotteensa ja palvelunsa esille brändiä tukevin keinoin.

Toimipaikkamme sijaitsee Mikkelissä, mutta asiakkaamme koko Suomen alueella. Toteutamme markkinointimateriaalia myös kansainvälisiin tarpeisiin. Teemme markkinointiviestintää suurella sydämellä ja autamme asiakkaitamme saamaan viestinsä esille – parhaalla mahdollisella tavalla, parhaissa mahdollisissa kanavissa.

Korkein mahdollinen
AAA-luottoluokitus

Yrityksemme on kuulunut korkeimpaan mahdolliseen luottoluokkaan kaikkina toimintavuosinamme. Näin luotettava toiminta on niin harvinaista, että esimerkiksi luottoluokituksia myöntävällä laitoksella korkein luokitus on vain viiden vuoden yhtäjaksoinen AAA-luottoluokitus. Tämä oikeuttaa korkeimpaan Platinium-sertifikaattiin. Meillä AAA-luottoluokitus on on ollut jo yli 15 vuotta.

Kixit Oy täyttää tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset

Tilaajavastuulaki velvoittaa tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa täyttää sopimuspuolena ja työnantajana lakisääteiset velvoitteensa. Kixit Oy:n ajantasaiset tiedot on tarkistettavissa reaaliaikaisesti Vastuu Groupin ylläpitämästä Luotettava Kumppani -palvelusta.

Kokonaisvaltaista palvelua tarpeen mukaan

Tarve yksittäisille mainostoteutuksille ei koskaan katoa, mutta moni kaipaa apua myös markkinoinnin ja viestinnän kokonaisvaltaiseen suunnitteluun – suunnannäyttäjän, sparraajan ja rinnalla kulkijan. Tai ehkä tarvitset apua asiakkaiden löytämiseen tai markkinointikanavien valitsemiseen, meiltä löydät avun.

Taattua laatua hymyissä suin

Tutustu tekijöihin