Kixit on menestystarinallesi luotettava kumppani

0400 719 931toimisto@kixit.fi • Kasarminkatu 10, Mikkeli

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainonnan, viestinnän ja digimarkkinoinnin osaaja. Monipuolisiin palveluihimme luottavat niin valtakunnalliset kuin paikalliset toimijat. Yhteistä kaikille asiakkaillemme on, että he haluavat erottua massasta sekä saada tuotteensa ja palvelunsa esille brändin mukaisesti.

Suomen ensimmäinen vastuullinen mainostoimisto

Haluamme omalta osaltamme olla tekemässä käytännön tekoja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Kixit Oy teki ensimmäisenä suomalaisena mainostoimistona kestävän kehityksen toimenpidesitoumuksen Suomen kestävän kehityksen toimikunnalle. Siinä sitoudumme tekemään ympäristöystävällisiä markkinoinnin ja viestinnän toteutuksia.

Tämä tarkoittaa, että ehdotamme asiakkaillemme aina vähintään yhtä ympäristöystävällistä vaihtoehtoa. Otamme ympäristöasiat huomioon esimerkiksi materiaalivalinnoissa, toteutustavassa tai mediavälinevalinnassa. Lopullinen päätös valinnasta jää edelleen asiakkaalle, mutta asiantuntijana pystymme suosittelemaan ekologisesti kestäviä valintoja.

Vastuullisuus on meille tärkeä arvo

Yksi yritystoimintamme kantavista periaatteista on vastuullisuus kaikessa tekemisessämme. Tästä esimerkkejä ovat vastuullinen yritystoiminta, pienin mahdollinen riskiluokitus sekä paras luottoluokitus kaikkina toimintavuosinamme.

Täytämme kirkkaasti kaikki tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset

Tilaajavastuulaki velvoittaa tilaajan selvittämään, että hänen sopimuskumppaninsa täyttää sopimuspuolena ja työnantajana lakisääteiset velvoitteensa. Kixit Oy:n ajantasaiset tiedot on tarkistettavissa reaaliaikaisesti Vastuu Groupin ylläpitämästä Luotettava Kumppani -palvelusta.

Meillä on korkein mahdollinen luottoluokitus

Yrityksemme on kuulunut korkeimpaan mahdolliseen luottoluokkaan kaikkina toimintavuosinamme. Näin luotettava toiminta on sen verran harvinaista, että korkeimman luokituksen, Platinum-sertifikaatin, saa jo viiden vuoden yhtäjaksoisella AAA-luottoluokituksella. Meillä AAA-luottoluokitus on ollut pian jo 20 vuotta.

Hyville tekijöille on paikkoja!

Meille voit jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja kiinnostuksestasi.

Rekry