Suoraan sisältöön

Kixit Oy

Me olemme Kixit

Sinä tunnet asiakkaasi, me tunnemme tavan tehdä heille vaikuttavaa markkinointia. Tiimimme koostuu idearikkaista suunnittelijoista, kuvaajista ja raudanlujasta digimarkkinointiosaamisesta.

Puhelin
044 241 2144

Sähköposti
toimisto@kixit.fi

Tekijöiden yhteystiedot

Kixit Oy - mainostoimisto, viestintätoimisto ja digitoimisto

Kasarminkatu 10, 50100 Mikkeli

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainos- ja viestintätoimisto sekä digimarkkinoinnin osaaja. Monipuolisiin palveluihimme luottavat niin valtakunnalliset, kuin paikallisetkin toimijat, jotka haluavat erottua massasta sekä saada tuotteensa ja palvelunsa esille brändiä tukevin keinoin.

Toimipaikkamme sijaitsee Mikkelissä, mutta asiakkaamme koko Suomen alueella. Toteutamme paljon erilaista markkinointimateriaalia myös kansainvälisiin tarpeisiin - erityisesti Euroopan ja Aasian markkinoille. Teemme markkinointiviestintää suurella sydämellä ja autamme asiakkaitamme saamaan viestinsä esille – parhaalla mahdollisella tavalla, parhaissa mahdollisissa kanavissa.

Yrityksemme on kuulunut korkeimpaan mahdolliseen luottoluokkaan kaikkina toimintavuosinamme. Näin luotettava toiminta on niin harvinaista, että esimerkiksi luottoluokituksia myöntävällä laitoksella korkein luokitus on viiden vuoden yhtäjaksoinen AAA-luottoluokitus, jolla saa käyttöön Platinium-sertifikaatin käyttöoikeuden. Ja meillä AAA-luottoluokitus on on ollut jo 15 vuotta eli ei huonosti!

Laskutustiedot

Kotipaikka:

Mikkeli

Y-tunnus:

2173075-8

ALV-tunnus:

FI21730758

OVT-tunnus:

003721730758

Verkkolaskutusoperaattori:

Maventa

Operaattoritunnus:

003721291126

Operaattoritunnus, jos pankki operaattorina:


DABAFIHH

Ota yhteyttä

Anna vastaus numeroina

Tutustu palveluihimme