Ota yhteyttä

0400 719 931

toimisto@kixit.fi

Kasarminkatu 10, Mikkeli

Millaista budjettia olet ajatellut käyttää palveluihin? Valitsemasi summa ei sido sinua mihinkään, mutta se antaa meille tärkeää tietoa siitä, millaista palvelulaajuutta olet hakemassa.
Sana on vapaa eli kerro mahdollisimman hyvin, millaiseen haasteeseen kumppania olet hakemassa

Kai Tiihonen

Toimitusjohtaja

Jos et ole varma, kenen puoleen kääntyä, käänny minun puoleeni. Yhdessä katsomme oikeat tekijät juuri sinun projektiisi tai tarpeeseesi, ja annan työlle tarjouksen tai hinta-arvion. Saat käyttöösi myös laajan tuntemukseni työelämästä ja verkostoista toimijoineen. 

Vesa Kärkkäinen

Business Designer, AD

Strateginen suunnittelu ja visuaalisuus kaikissa muodoissaan ovat ydinosaamista, johon luova ajattelu ja ideointikyky tuovat oman mausteensa. Suurten kokonaisuuksien hahmottamisen lisäksi myös pilkun viilaaminen on taito, joka teknisen osaamisen lisäksi tuo lopputuotoksiin ammattimaisen otteen. Mikään projekti ei vielä ole ollut liian suuri tai pieni, johon suurella intohimolla en olisi mukaan lähtenyt.

Sina Kurki

Digimarkkinointi AD

Kohdeyleisöjen tavoittaminen digimarkkinoinnin keinoin on osaamiseni ytimessä. Hallitsen monipuoliset sähköisen markkinoinnin keinot, kuten natiivimainonnan, ohjelmallisen ostamisen, Google-mainonnan ja somemarkkinoinnin, hakukoneoptimoinnin sekä analytiikan. Liikenteenohjausta parhaimmillaan. 

Jonne Vaahtera

Valokuvaaja, videokuvaaja

Monipuoliseen kuvausrepertuaariini kuuluu muun muassa henkilökuvaus, tuotekuvaus, tapahtumakuvaus, ruokakuvaus, brändikuvaus, ilmakuvaus, Outdoor-kuvaus, 360-kuvaus sekä erilaiset videoproduktiot. Saan esiin parhaat puolet niin henkilöistä kuin tuotteistakin.

Kuvaukset järjestyvät joustavasti työpaikallasi, miljöössä tai Kixitin omalla studiolla Kasarminkadulla.

Katri Parkkinen

Copywriter, sisältötuottaja

Autan löytämään asioista sen oleellisen ja puen sen kohdeyleisöä puhuttelevaan muotoon suomeksi ja englanniksi sekä printtiin että verkkoon. Luon ymmärrettäviä, sujuvia ja houkuttelevia sisältöjä teemasta kuin teemasta. Tuttuja aloja ovat mm. teknologia, teollisuus, HSE, koulutus ja matkailu.

Elmo Knuuttila

Web Developer, Digi AD

Luon nettisivut ja TV-mainosvideot ammattitaidolla ja tehokkaasti erilaisiin asiakastarpeisiin. Hallitsen alustat ja tekniset ominaisuudet ja osaan valita toimivimmat toiminnallisuudet kuhunkin tilanteeseen. Tekniset haasteet on tehty ratkaistaviksi. 

Heidi Mesiäinen

Markkinointisuunnittelija

Suunnittelen ja toteutan asiakkaiden tarpeiden mukaisia markkinointikampanjoita. Ominta alaani ovat digi- ja somemarkkinointi niin paikallisesti kuin kansainvälisesti. Huolehdin markkinoinnissa brändin, visuaalisen kokonaisuuden ja toteutuksen yhdenmukaisesta ja toisiaan tukevasta suunnittelusta. 

Veera Miettinen

Junior Designer

Osaamisessani yhdistyvät asiakasymmärrys, luova ideointi ja taidokas graafinen suunnittelu. Piirrän, taitan erilaisia julkaisuja ja  markkinointimateriaaleja sekä suunnittelen visuaalisia ilmeitä brändielementteineen. Toteutan myös someviestintää laadukkaine kuvineen ja viesteineen. 

Mauno Antero

Security

Yhteydenotot Kasarminkadun kolmanteen jalavaan

Juniori-somettajamme, nappisilmä Manuel Antonio, tuttujen kesken Mauno Antero tai Manu, on savolainen gigolo isolla sydämellä. Ilahdun kaikista, joten älä turhaan kainostele vaan tule reilusti nuoltavaksi!