Ajankohtaista

Natiivimainontaa Kixitiltä

Natiivimainonnalla tunnettuuden ja ostoaikeen kasvattamista.

Natiivimainonta on artikkelimuotoista sisältöä, joka näytetään esimerkiksi Ilta-Sanomien, MTV:n tai alueellisten medioiden verkkosivuilla. Natiivimainonta on tällä hetkellä yksi nopeimmin kasvavista mainosmuodoista kansainvälisesti ja nyt sitä on tarjolla laajasti kauttamme myös Suomessa. Natiivimainokset näkyvät uutisvirrassa kuten uutiset, mutta ne on merkitty mainostekstillä. Natiivimainonta hyödyntää uutissivuston tyyliä ja muotoa. Mainokset näkyvät journalistisen sisällön seassa, jolloin ne mielletään osaksi omaa medialukuelämystä. Natiivimainonnassa ei makseta näkyvyydestä vaan klikkauksista. Siksi natiivimainonnalla saadaan laaja-alainen näkyvyys monissa eri medioissa.

Natiivimainosta klikkaava asiakas ohjataan joko asiakkaan verkkosivuilla olevalle sisältösivulle tai kampanja toteutetaan popup-ikkunana asiakkaan verkkosivujen päälle. Näin asiakkaat ohjautuvat aina asiakkaan itsensä hallinnoimaan sisältöön.

Sisältönatiivilla herätetään vahvaa mielenkiintoa

Natiivimainoskampanja voidaan toteuttaa jo valmiina olevaan artikkelimuotoiseen sisältöön (esim. blogikirjoitus) tai me voimme tuottaa uutisen "avaimet käteen" -palveluna. Natiivimainonnalla voidaan kertoa tuotteen tai palvelun hyvistä puolista monipuolisesti - kävijä odottaa jo näkevänsä artikkelimuotoista sisältöä klikatessaan "uutista". Natiivimainonta koetaan hyödyllliseksi ja myönteiseksi. Koska aihe kiinnostaa artikkelin lukijaa, sen parissa myös kulutetaan aikaa.

Tuotenatiivilla tehokasta myyntiä

Tuotenatiivilla voimme markkinoida esimerkiksi tuotteita, verkkokauppoja ja etusivuja. Tässä mainosmuodossa kävijä ohjataan sivulle, jossa ei välttämättä ole artikkelimuotoista sisältöä. Näistä on mahdollista rakentaa myös yhdistelmä instant articlen avulla, jolloin saamme varsinaisen laskeutumissivun päälle suljettavan ikkunan, jossa on artikkelimuotoinen sisältö ennen varsinaiselle laskeutumissivulle tuloa.

Näkyvyyttä tarjolla monissa erilaisissa medioissa

Kixit Oy:n kautta saat natiivimainoksesi näkymään esimerkiksi alla luetelluilla verkkosivustoilla. Natiivimainonnassa tehdään useita eri kärjellä olevia mainoksia, joista järjestelmän algoritmi valitsee parhaiten toimivimmat useimmin näytettäviksi.

Ota yhteyttä natiivimainonnan ammattilaisiin

Saat kauttamme kokonaisvaltaisen paketin natiivimainontaa - sisältötuotannon ja laajat mediat. Natiivin mainosmuodot sopivat sekä B2B- että B2C-markkinointiin.

Ota yhteyttä, jos haluat kuulla lisää natiivin mahdollisuuksista!

Jaa