Ajankohtaista

Valokuvat, videokuvat, 360° ja dronekuvaukset

Henkilökuvaukset sekä yritys- ja tapahtumakuvaukset

Olipa kyse henkilökunnan, tuotteen tai tapahtuman kuvauksesta, niin meiltä saat takuulla ammattitaitoista palvelua. Kuvaamme luovalla otteella veitsenteräviä henkilö- ja tuotekuvia omassa studiossamme, asiakkaan luona tai valinnaisessa miljöössä. Kuvauskalustomme liikkuu kätevästi mukanamme eli aika ja paikka on täysin sinun ja tilanteen mukaan sovittavissa.

360° valokuvat ja videokuvaukset

Uutta näkökulmaa kuviin tuo 360° kuvaukset. Kuvia voi katsoa sekä pyöritellä mihin suuntaan tahansa. Google Street View -palveluun ladattuina kuvien välillä voi liikkua ja näistä voidaan rakentaa esittelyjä. Tätä arvostaa myös Google, sillä 360° kuvien käyttö lisää omalta osaltaan hakukonenäkyvyyttä. Myös videot voidaan toteuttaa 360° tekniikalla, jolloin mobiililaitetta kääntämällä voi videokuvaa tarkastella haluamastaan suunnasta. Enää ei tarvitse tyytyä vain yhdestä kulmasta katsottavaan kuvaan tai videoon.

Videokuvaus

Videokuva on tällä hetkellä yksi parhaista huomionherättäjistä digitaalisessa markkinoinnissa ja etenkin sosiaalisen median kanavissa. Toteutamme juuri sinun tarpeisiisi sopivat sekä taatusti laadukkaat mainos-, tuote- ja esittelyvideot.

Dronekuvaukset

Dronen avulla saadaan valokuvat ja videokuvat otettua uudesta kuvakulmasta. Näyttävillä ilmakuvilla voidaan esitellä laajoja alueita ja tuoda sijaintia esille lintuperspektiivistä. Dronekuvaus on mainio lisä myös rakennusten, tapahtumien ja ihmisten kuvaamisessa. Videokuvauksiin dronella saadaan liikettä ja yllätyksellisyyttä, kun kamera-ajot voidaan toteuttaa ilmasta käsin järkevin kustannuksin. Meidän kuvaajillamme ajantasaiset Traficomin luvat kuvausten suorittamiseen.

Jaa