Täysiverinen digitoimisto

Hyvin suunniteltu, ammattitaitoisesti ja dataan pohjautuva kohdennettu markkinointi tuo kustannustehokkaita tuloksia kaiken kokoisille toimijoille. Digimarkkinointimme on apuna kaikissa markkinointiprosessin vaiheissa; verkkosivujen suunnittelussa ja toteutuksessa, kampanjasuunnittelussa ja -toteutuksissa, reaaliaikaisessa kampanjaseurannassa sekä erityisesti tulosten analysoinnissa.

Digimarkkinointi ei ole pelkästään yksittäisten kampanjoiden toteuttamista, vaan kokonaisvaltaista ja kustannustehokasta markkinointia, jolla on aidosti mitattavat tavoitteet.

SOMEMARKKINOINTI
LUE LISÄÄ

HAKUKONEMAINONTA

LUE LISÄÄ

VERKKOSIVUTOTEUTUKSET

LUE LISÄÄ

OHJELMALLINEN OSTAMINEN

LUE LISÄÄ

SOMEMARKKINOINTI

Kuinka usein avaat jonkin sosiaalisen median palvelun päivän aikana? Todennäköisesti useita kertoja päivässä.

Sosiaalinen media on läsnä ajasta ja paikasta riippumatta jokapäiväisessä elämässämme koko ajan kasvavassa määrin ja sen takia myös yritysten kannattaa hyödyntää sitä osana markkinoinnin strategiaa. Onnistunut somemarkkinointi vaati määrätietoista työtä, kärsivällisyyttä, innovatiivisuutta ja uskallusta – mutta se voi myös kasvattaa merkittävästi myyntiä, lisätä brändisi arvoa, sitouttaa potentiaalista asiakaskuntaasi ja tuoda yrityksellesi sekä euroja että koko joukon uskottavuutta.

Somestrategiat  Sisältösuunnittelu  • Sisältötuotanto

HAKUKONEMAINONTA

Digiajassa ostopäätökset saattavat syntyä nopeastikin, kun asiakkaat vertailevat mm. hintaa, saatavuutta sekä tavarantoimittajien tai palveluntarjoajien luotettavuutta keskenään. Hakukoneen parissa vietetty aika voi olla erittäin merkittävä asia yrityksellesi. 

Hakukonemainonnan avulla varmistamme, että tuotteesi ja palvelusi löydetään ostopäätöksen hetkellä. Hakukonemainonta sopii kaikille, jotka haluavat tavoittaa ostoaikeissa olevat potentiaaliset asiakkaat. 

Luova kampanjasuunnittelu  •  Seuranta  •  Tulosanalysointi 

VERKKOSIVUTOTEUTUKSET

Verkkosivuilta vaaditaan tänään paitsi teknistä toimivuutta, myös erinomaista löydettävyyttä.

Tekemämme verkkosivut tuovat tehoa markkinointiin, vahvistavat imagoa, lisäävät liidejä, houkuttavat uusia asiakkaita ja tuovat enemmän myyntiä asiakkaillemme. Hakukoneoptimointipalvelumme avulla varmistamme, että sivustosi löytyy kärkipaikoilta, kun asiakas etsii tarjoamiasi tuotteita tai palveluita. 

Käyttöliittymäsuunnittelu  • Visuaalinen ja sisällöllinen suunnittelu  Hakusanatutkimus  • Hakukoneoptimointi  • Kävijäseurannat ja analysointi

TUTUSTU TARKEMMIN  

OHJELMALLINEN OSTAMINEN

Ohjelmallisen ostamisen Xbuy-palvelulla näyt ja kuulut siellä missä asiakkaasikin liikkuvat. XBuy-palvelu tuo käyttöösi lukemattoman määrän kotimaisia ja maailmanlaajuisia verkkomedioita, joiden sivustot ovat suoraan käytössämme. Lisäksi se mahdollistaa verkkodatan käyttämisen aiempaa syvällisemmin, jonka pohjalta voimme kohdentaa viestin juuri haluttuun kohdeyleisöön kuuluvalle henkilölle. 

Suunnittelu- ja analysointityökalujen ansiosta tiedämme kampanjasi tehon reaaliaikaisesti ja voimme muuttaa sitä tarvittaessa vaikka kesken kampanjan. Kustannukset räätälöimme siten, että yllätyksiä ei tule. Lisäksi palvelu on käytössäsi riippumatta siitä, miten tai kuka verkkosivusi on tehnyt, tai kuka tällä hetkellä mainontaasi, viestintää tai mediaostojasi toteuttaa.

Kohderyhmämäärittely  Mediatilavalinnat   Ideointi ja luova suunnittelu  • Sisältötuotanto  •  Seuranta, analysointi ja raportointi 

TUTUSTU TARKEMMIN