Suoraan sisältöön

Digi

Yritysilmeestä brändihiontaan ja yksittäisistä toteutuksista laaja-alaiseen kumppanuuteen

Kaipaatko yrityksellesi lisää tulosta, myyntiä ja kasvua? Tai mietit kuinka erottua kilpailijoista? Graafisen ilmeen suunnittelun lisäksi hallitsemme digi-, tv-, radio-, ulkomainos- ja printtikampanjat, valokuvaukset, 3D-mallinnukset, 360-kuva/videopalvelut sekä muut tarvittavat erikoistoteutukset. Meille eivät ole vieraita haasteita kansainvälisten markkinoiden valloittamiset, brändinrakentamisen elementtien hionnat tai markkinointisuunnitelmien laadinnat. 

Tarvitsitpa kokonaisvaltaista markkinointipäällikköpalvelua tai yksittäisen Google-kampanjan, autamme sinua saamaan viesti perille – parhaissa mahdollisissa kanavissa. 

Somemarkkinointi

Kuinka usein avaat jonkin sosiaalisen median palvelun päivän aikana? Todennäköisesti useita kertoja päivässä.

Sosiaalinen media on läsnä ajasta ja paikasta riippumatta jokapäiväisessä elämässämme koko ajan kasvavassa määrin ja sen takia myös yritysten kannattaa hyödyntää sitä osana markkinoinnin strategiaa. Onnistunut somemarkkinointi vaati määrätietoista työtä, kärsivällisyyttä, innovatiivisuutta ja uskallusta – mutta se voi myös kasvattaa merkittävästi myyntiä, lisätä brändisi arvoa, sitouttaa potentiaalista asiakaskuntaasi ja tuoda yrityksellesi sekä euroja että koko joukon uskottavuutta.

Somestrategiat  • Sisältösuunnittelu  • Sisältötuotanto


Hakukonemainonta

Digiajassa ostopäätökset saattavat syntyä nopeastikin, kun asiakkaat vertailevat mm. hintaa, saatavuutta sekä tavarantoimittajien tai palveluntarjoajien luotettavuutta keskenään. Hakukoneen parissa vietetty aika voi olla erittäin merkittävä asia yrityksellesi. 

Hakukonemainonnan avulla varmistamme, että tuotteesi ja palvelusi löydetään ostopäätöksen hetkellä. Hakukonemainonta sopii kaikille, jotka haluavat tavoittaa ostoaikeissa olevat potentiaaliset asiakkaat. 

Luova kampanjasuunnittelu  •  Seuranta  •  Tulosanalysointi


Verkkosivut

Verkkosivuilta vaaditaan tänään paitsi teknistä toimivuutta, myös erinomaista löydettävyyttä.

Tekemämme verkkosivut tuovat tehoa markkinointiin, vahvistavat imagoa, lisäävät liidejä, houkuttavat uusia asiakkaita ja tuovat enemmän myyntiä asiakkaillemme. Hakukoneoptimointipalvelumme avulla varmistamme, että sivustosi löytyy kärkipaikoilta, kun asiakas etsii tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

Käyttöliittymäsuunnittelu • Visuaalinen ja sisällöllinen suunnittelu • Verkkosivutoteutukset • Hakusanatutkimus • Hakukoneoptimointi • Kävijäseurannat ja analysointi


360-kuvaukset

360-kuvauksella tarkoitetaan still tai video-kuvaa, joka on otettu panoraamakuvana ja ulottuu ympäri 360 astetta. Kuva ei keskity mihinkään tiettyyn kohtaan ja katselija voi itse päättää katseleeko kuvia ylös, alas tai vaikka ympäri 360 astetta pyörien. Tilaesittelyissä 360 voittaa usein varsinkin valokuvat mennen tullen, sillä kuvassa on paljon enemmän informatiivisuutta perinteiseen valokuvaan verrattuna. 

Tilakuvaukset • 360-kuvat • 360-videot


XBuy - ohjelmallinen ostaminen

Ohjelmallisen ostamisen Xbuy-palvelulla näyt ja kuulut siellä missä asiakkaasikin liikkuvat. XBuy-palvelu tuo käyttöösi lukemattoman määrän kotimaisia ja maailmanlaajuisia verkkomedioita, joiden sivustot ovat suoraan käytössämme. Lisäksi se mahdollistaa verkkodatan käyttämisen aiempaa syvällisemmin, jonka pohjalta voimme kohdentaa viestin juuri haluttuun kohdeyleisöön kuuluvalle henkilölle. 

Suunnittelu- ja analysointityökalujen ansiosta tiedämme kampanjasi tehon reaaliaikaisesti ja voimme muuttaa sitä tarvittaessa vaikka kesken kampanjan. Kustannukset räätälöimme siten, että yllätyksiä ei tule. Lisäksi palvelu on käytössäsi riippumatta siitä, miten tai kuka verkkosivusi on tehnyt, tai kuka tällä hetkellä mainontaasi, viestintää tai mediaostojasi toteuttaa.

Kohderyhmämäärittely  • Mediatilavalinnat  • Ideointi ja luova suunnittelu  • Sisältötuotanto  •  Seuranta, analysointi ja raportointi


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä


Kaipaatko apua hakukoneiden kanssa?