Google Ads-hakusanamainonta (SEM)

Google Ads -hakusanamainonnan avulla olet esillä silloin, kun asiakkaasi jo etsivät sinua.  Rakennamme hakusanakampanjaan käyttäjien hakutermeihin perustuvia mainoksia, jotka näytetään käyttäjälle hänen tehdessään Google-haun. Mainoksesi näkyy tällöin juuri oikealle kohderyhmälle, joka on jo hakemassa tuotettasi tai palveluasi.

Maksat vain klikkauksista

Google-mainonta on erittäin kustannustehokasta ja tarkasti mitattavaa. Hakusanamainoksissa maksetaan vain klikkauksista, eli jos käyttäjä ei klikkaa mainostasi, josta sivustollesi ohjataan, ei myöskään kustannuksia synny.

Selvitämme asiakkaasi käyttämät hakutermit

Kuten hakukoneoptimoinnin, myös hakusanamainonnan lähtökohta on hakusanatutkimus, jonka avulla selvitämme millä hakutermeillä tuotteitasi tai palveluitasi verkossa haetaan. Tehtyä hakusanatutkimusta voidaan hyödyntää sekä hakusanamainonnassa että verkkosivujen hakukoneoptimoinnissa.

Optimoimme hakusanakampanjat

Hakusanakampanjoita kannattaa optimoida säännöllisesti, jotta päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin eli saadaan mahdollisimman paljon juuri oikeanlaisia kävijöitä sivustollesi.

Tarjouspyyntö

: 1000