Google-hakusanamainonta (SEM)

Google Ads -hakusanamainonnan avulla olet esillä silloin, kun asiakkaasi jo etsivät sinua. Rakennamme haakusanakampanjaan käyttäjien hakutermeihin perustuvia mainoksia, jotka näytetään käyttäjälle hänen tehdessään haun. Mainoksesi näkyy tällöin juuri oikealle kohderyhmälle, joka on jo hakemassa tuotettasi tai palveluasi.

Maksat vain klikkauksista

Google-mainonta on erittäin kustannustehokasta ja tarkasti mitattavaa. Hakusanamainoksissa maksetaan vain klikkauksista, eli jos käyttäjä ei klikkaa mainostasi, josta sivustollesi ohjataan, ei myöskään kustannuksia synny.

Selvitämme asiakkaasi käyttämät hakutermit

Kuten hakukoneoptimoinnin, myös hakusanamainonnan lähtökohta on hakusanatutkimus, jonka avulla selvitämme millä hakutermeillä tuotteitasi tai palveluitasi verkossa haetaan. Tehtyä hakusanatutkimusta voidaan hyödyntää sekä hakusanamainonnassa että verkkosivuille tehtävässä hakukoneoptimoinnissa.

Optimoimme hakusanakampanjat

Hakusanakampanjoita kannattaa optimoida säännöllisesti, jotta päästään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin eli saadaan mahdollisimman paljon juuri oikeanlaisia kävijöitä sivustollesi.

Lisäpotkua rapukauppaan verkkosivuilla ja Google-mainonnalla

Lue referenssi

Laajaa näkyvyyttä monipuolisilla markkinointitoteutuksilla

Lue referenssi

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt ajan hermolla toimistomme ajankohtaisista asioista ja vinkeistä.