Taito Itä-Suomi, Kauppakeskus Akseli, Heinäsaaren Tila

Joulun tuntua pakkaussunnittelulla

Suunnittelimme asiakkaillemme jouluisia lahjapakkauksia, etikettejä sekä lahjapapereita.

Viimeistelty ulkoasu on usein se tekijä, jonka perusteella asiakas tarttuu tuotteisiin. Ulkoasun merkitys vain korostuu joulusesongin aikana, kun asiakkaat etsivät "lahjakelpoisia" tuotteita ja pakkauksia pukinkonttiin.

Kenkävero ja Taito Itä-Suomi satsasivat viime vuonna tuotteidensa lahja-arvoon suunnittelemillamme pakkauksilla, joiden sisään on sujahtanut jos jonkinmoisia lahjatuotteita. Tänä vuonna laatikoihin tilattiin lisäkokoja niiden suuren suosion vuoksi.

Kauppakeskus Akselin lahjapaperikuosit "Kissojen joulu" ja "Tähtitaivas".

Kauppakeskus Akseli lahjoitti Joulupuu-keräystä Akselin tiloissa järjestäneelle Hope ry:lle lahjapaperia ilahduttamaan pieniä lahjansaajia. Suunnittelemamme kauniit paperit kätkivät sisäänsä monia mieluisia lahjoja ja jäivät varmasti mieleen tuoden hyvässä valossa esiin myös paperin tarjoajan.

Heinäsaaren joulusesongin 2021 tuote-etiketit saivat pohjaksi tekemämme kuvituksen.

Heinäsaaren 2021 joulusensongin tuotteet saivat etiketteihinsä suunnittelemamme jouluisen kuvituksen. Näihin tuotteisiin on varmasti helppo tarttua myös lahjamielellä, sillä glögi- ja sinappietiketit koristavat kattausta kuin kattausta. Monikäyttöinen kuvitus koristaa myös Heinäsaaren joulukortteja.