Kuoma

Tuotekuvaus saa tuotteesi loistamaan

Kuvasimme studiossamme runsaan määrän Kuoma-kenkiä. Kuvat toivat mukavasti esiin Kuoma-kenkien laadukkaan designin ja yksityiskohdat.

Laadukkailla tuotekuvilla helpotat asiakkaan ostopäätöstä ja kasvatat myyntiäsi

Tunkkainen ja kotikutoinen kuva voi saada asiakkaan kääntymään kannoillaan verkkokaupassa, kun taas valoisa ja freesi kuva antaa arvokkaan ja houkuttelevan vaikutelman tuotteesta. Kumman sinä valitsisit?

Valokuvaaja. Nimikin sen sanoo, että valolla ja sen käyttämisellä on erittäin suuri merkitys kuvan lopputuloksen kannalta. Taitava kuvaaja hallitsee valonkäytön ja nostaa tuotteen parhaat puolet raikkaasti esiin. Näin kävi myös Kuoman kenkien kuvauksessa, jotka ikuistimme omassa studiossamme. Lopputuloksena oli hienot ja tarkat kuvat verkkosivuille, someen ja printtiin sopivissa formaateissa. Kuoman kenkäkuvat toimitimme asiakkaan toiveesta täysikokoisina, syvättyinä sekä valkoisella taustalla. 

Meiltä luonnistuu myös erilaiset toiveet kuvataustojen suhteen, lifestyle -tuotekuvat studiossa kuin myös eri miljöissä toteutetut kuvaukset. Kuuntelemme asiakkaan toiveet ja ehdotamme heidän tarpeisiinsa parhaiten sopivaa kuvaustapaa ja tyyliä.

Kuoman kenkien tuotekuvaus studiolla.


Tuo tuotteesi esiin näyttävästi tuotevideon avulla

Tuotteet heräävät eloon videoiden avulla. Laadukkaasti toteutettu tuotevideo nappaa katsojan mielenkiinnon, lisää myyntiä ja hivelee brändiäsi. Videolla näytät Hero-tuotteesi parhaat puolet tai esittelet vaikka koko tuotesarjan kätevästi.

Suunnittelemme ja toteutamme asiakaan tarpeisiin parhaiten sopivat videokokonaisuudet äänisuunnittelusta lähtien. Oli kyseessä pystyvideo somemainontaan ja infonäytöille tai vaakaformaatti bensa-asemille ja jäähallien näytöille.

Kuoman kenkävideo.

Tutustu kuvauspalveluihimme ja ota yhteyttä

Lue lisää kuvauspalveluistamme ja asiakkalle toteuttamistamme kuvauksista.  

Ota yhteyttä!