Sodan ja rauhan keskus Muisti

Laajaa näkyvyyttä monipuolisilla markkinointitoteutuksilla

Kixit toteutti Muistin markkinointikumppanina keväällä 2023 kampanjoita, joissa toimme esiin Muistin sekä Kahvila-ravintola Rauhan palveluita tien- ja kadunvarsimainoksin, some-, digi- ja TV-kampanjoin, hakusanakampanjalla sekä lehtimainoksin.

Suunnittelimme Sodan ja rauhan keskus Muistille markkinoinnin vuosikellon vuodelle 2023 ja buustasimme kevään kuluessa Muistin näyttelykokonaisuutta sekä Kahvila-ravintola Rauhan juhlapalveluita ja lounasta sekä sesongin juhlia ja tuotteita. 

Brändimainontaa tienvarsimainoksella sekä TV-kampanjalla

Muistin brändimarkkinointiin suunnittelimme tienvarsimainoksen Lahden moottoritien varteen sekä käynnistimme TV-mainoskampanjan. Tienvarsimainos tavoitti pääkaupunkiseudulta Lahden suuntaan autoilevia huhtikuun alusta syyskuun loppuun. Muistin mainokset näkyivät myös Mikkelin keskustan diginäytöillä. 

Digimarkkinoinnilla näkyvyyttä useassa kanavassa

Muistin näyttelyn sekä Muistin ja Rauhan tilojen ja juhlapalvelujen markkinointiin valittiin natiivikampanja, jolla saatiin hyvin näyttöjä ja kiinnostuneita kävijöitä Muistin verkkosivuille. Kampanjaan luotiin verkkomedioissa esiin tulevat mainokset sekä kirjoitettiin artikkelit, joista ohjattiin Muistin verkkosivuille. 

Somekampanjoilla mainostimme Muistin 2-v -synttäriviikkoa sekä Rauhan lounastarjontaa. Ohjelmallisen ostamisen kampanjalla tavoitimme äitienpäivä - ja valmistujaislahjaa etsivät ja ohjasimme heidät Muisti-kauppaan. Kampanjoihin luodut  bannerit toimivat hyvin: näyttöjä ja klikkauksia Muisti-kaupan sivuille saatiin runsaasti. Näkyvyyttä tehostimme myös käynnistämällä Google Ads -hakusanakampanjan. 

Ilmoitukset lehtien kesän erikoisnumeroissa

Muistia, Rauhaa ja Muisti-kauppaa mainostimme lisäksi paikallislehden sekä Helsingin Sanomien alkukesän erikoisnumeroiden lehti-ilmoituksissa, joilla saatiin laajaa näkyvyyttä paikallisesti ja valtakunnallisesti. 

Laadukkaat valokuvat markkinointiin

Markkinointitarpeisiin otimme edustavat kuvat Muistin näyttelystä, Muisti-kaupasta, Kahvila-ravintola Rauhasta sekä tiloista. Tutustu kuvamateriaaliin alta ja lue lisää kuvauspalveluistamme