OP Suur-savo

Monipuolista markkinointisuunnittelua pankkipalveluista

Toteutimme markkinointia paikalliselle Suur-Savon Osuuspankille neljännesvuosisuunnitelman mukaisesti. Kampanjat sisälsivät printtimainontaa paikallislehdissä sekä digimainoskampanjoita ja somemainontaa.

Kampanjoiden formaatit valitsimme niin, että ne tukivat toisiaan. Näin saimme maksimoitua näkyvyyden ja välitettyä halutun viesti kohdeyleisöille. Kesän ajan markkinointi sujui hyvin ja monipuolisella kampanjoinnilla saatiin laajaa näkyvyyttä

OP Suur-Savolla olemme tyytyväisiä yhteistyöhön Kixitin kanssa. Kixit on ideoinut onnistuneesti kampanjoiden sisältöjä ja tuonut lisää suunnitelmallisuutta ja uutta näkemystä pankin kampanjoiden ilmeeseen. He ovat huolehtineet, että kampanjat pyörivät kohdennetusti, aikataulussa ja monikanavaisesti.

- OP Suur-Savon markkinointitiimi 

Markkinointisuunnitelmalla budjetit ja teemat kuntoon 

Laskimme neljännesvuosittaisen markkinointibudjetin ja aikataulutimme markkinointikampanjat sopimaan yhteen pankin omien vuosittaisten ja kuukausittaisten markkinointiteemojen kanssa. Suunnittelimme kampanjat teemoittain, jolloin OP:n eri toimialat, kuten OP Koti ja Pohjola Vakuutus, huomioitiin tasapuolisesti.

Natiivikampanjoilla kerroimme OP:n palveluista henkilökohtaisemmalla otteella

Käynnistimme OP:n palveluja esiin tuovia natiivikampanjoita kuukausittain. Haastattelimme eri elämäntilanteissa olevia OP:n asiakkaita ja kerroimme kampanja-artikkeleissa heidän  kokemuksistaan OP:n palveluista. Toteutimme natiivikampanjan myös opintolainan hakemista harkitseville, jossa kerroimme OP:n asiantuntijan vinkkejä päätöksenteon tueksi.  

Somekampanjoilla paikallisuus ja tavoitettavuus esiin 

Kuukausittain pyörivissä somekampanjoissa korostimme tavoitettavuutta, paikallisuutta ja henkilökohtaista palvelua muun muassa OP:n asiantuntijoita esittelevillä kampanjoilla. Somekampanjoilla saimme hyvin tuettua myös natiivikampanjoiden teemoja.  

Henkilöstön kuvilla lähestyttävyyttä palveluihin 

Valokuvaajamme kuvasi OP:n koko henkilökunnan kolmella eri konttorilla henkilökortteja sekä markkinointitarpeita varten. Henkilöstön kuvia hyödyntäen toteutimme kampanjoiden ilmeitä someen sekä natiivikampanjoihin. Myös kesälehtien printtimainokset toteutettiin henkilöstön kuvilla tuoden esiin paikallisuutta ja helppoa lähestyttävyyttä. 

Osuuspankki Suur-Savo

Tutustu palveluihimme: 

Tutustu lisää markkinoinnin palveluihimme ja lue kuinka voimme olla avuksi markkinoinnin suunnittelussa

Some- ja natiivikampanjoinnilla toivottua näkyvyyttä yrityksellesi - Lue lisää digimarkkinoinnin palveluistamme

Yhtenäistä, brändin mukaista markkinointia kuvien, videoidensisällön ja taiton muodossa.