Sahanlahti Resort

Sahanlahti Resortille verkkosivut

Kun matkailukeskuksen palvelut ovat moninaiset, tarvitaan verkkosivuiltakin houkuttelevuutta, joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja löydettävyyttä.

Toteutimme Sahanlahti Resortille verkkosivut, joilla matkailukeskuksen palvelut, tapahtumat, aktiviteetit ja tarjoukset ovat selkeästi ja houkuttelevasti esillä etusivulta alkaen. 

Asiakkaamme oli tyytyväinen Kixitin toteutukseen. 

Olemme olleet tyytyväisiä siihen, että Kixitin tekijät tuntevat meidän liiketoimintamme, ymmärtävät sitä asiakkaamme näkökulmasta ja osaavat tuoda ne esille oikealla tavalla. 

Jaana Kuivalainen, Sahanlahti Resortin yrittäjä

Katso Jaanan videotervehdys: 

Sahanlanden verkkosivujen visuaalisuus ja toiminnallisuudet tukevat toisiaan

Asiakkaan toiveina verkkosivuille olivat muun muassa helppo päivitettävyys, sivujen nopea latautuvuus, tietojen löydettävyys sekä selkeä esitystapa tapahtumille. Käyttämämme joustava alusta mahdollistaa monipuoliset toiminnallisuudet, ja suunnittelimme sivujen visuaalisuuden ja rakenteen toiveet huomioiden. 

Yhteystiedot ovat näkyvillä jokaisen sivun ylälaidassa, samoin kuin selkeät linkit tapahtumakalenteriin, aukioloaikoihin ja online-varauspalveluun. Tapahtumakalenterista näkee sekä tapahtumapäivät että tapahtumanostot. 

Hakukonelöydettävyyttä tukemaan tutkimme käytettyjä hakusanoja ja muokkasimme otsikot sekä meta-otsikot ja -kuvaukset sen mukaisesti. 

Lopputuloksena oli visuaalisesti ja teknisesti toimivat ja helppokäyttöiset sivut myynnin tueksi ja asiakkaiden iloksi.  

Tutustu Sahanlahti Resortin verkkosivuihin osoitteessa https://www.sahanlahtiresort.fi/.

Sahanlahtiresortin uudet www-sivut.

Kun tarvitset visuaalisesti houkuttelevat ja hyvin toimivat verkkosivut

Tutustu, mitä Kixitin tekemät verkkosivut ja verkkokaupat pitävät sisällään. Lue lisää myös verkkosivutoteutuksistamme