Etelä-Savon maakuntaliitto

Taste Saimaan brändikirja ja uudet verkkosivut kertovat maukasta tarinaa Saimaan seudusta

Taste Saimaalle tekemämme brändikirja ja sitä kuvastavat tastesaimaa.fi-verkkosivut tuovat esiin Saimaan alueen parhautta kuvin ja tekstein. Brändikirjan eväillä eri toimijat voivat kertoa Saimaan seudun gastronomiasta, kulttuurista ja kokemisen arvoisista nähtyyksistä ja tapahtumista nyt ja erityisesti Saimaa Region of Gastronomy 2024 -juhlavuonna.

Brändi kertoo itäisestä ilosta ja pohjoisesta parhaudesta

Brändiä rakensimme yhdessä asiakkaan kanssa ja sen ytimeksi muodostui "Six senses of Saimaa", Saimaa kaikilla aisteilla. Saimaan seutu on tunnettu puhtaasta luonnostaan ja vesistään sekä niiden herkullisista antimista. Tätä kaikkea ja Saimaan seudulle myönnettyä kansainvälistä Saimaa European Region of Gastronomy -tunnustusta sekä juhlavuotta 2024 Taste Saimaa -brändi tekee tutuksi. Taste Saimaa on saimaalaisten oma ruuan, kulttuurin ja taiteen kattobrändi, joka elää vahvasti myös juhlavuoden jälkeen.  

Suomen- sekä englanninkieliseen brändikirjaan kokosimme kattavan paketin ydinviesteistä, brändiattribuuteista, visuaalisen ilmeen elementeistä ja muista viestinnässä tarvittavista komponenteista somessa käytettäviä avainsanoja myöden. Se avaa Taste Saimaan tarinan ja tone of voicen, jolla siitä kerrotaan. 

Taste Saimaa -verkkosivut ilmentävät uutta brändiä

Uudistetut tastesaimaa.fi-verkkosivut hakukoneoptimoituine sisältöineen kertovat Saimaan seudun tarinaa kuvin ja tekstein. Tuotimme verkkosivut sekä suomeksi että englanniksi. Sivuilta saa mukavasti esimakua siitä, mitä hyvää Saimaa lupaa ja pitää sisällään sekä paikallisille että matkailijoille. 

Tutustu Taste Saimaa -sivuihin osoitteessa tastesaimaa.fi.