Visit Mikkeli

Visit Mikkelille uudet verkkosivut

Mikkelin seudun matkailutarjonta tuotiin uusilla verkkosivuilla raikkaasti esille tarinoiden ja DataHub-integraation kautta.

Loimme Visit Mikkelille uudenlaiset verkkosivut, jotka nostavat esiin seudun monipuolisen matkailutarjonnan visuaalisesti laadukkain kuvin, paikallisten suosituksin sekä kiinnostavin tarinoin ja ideoin. Sisältöjä kohdistettiin erilaisille matkailijoille, kuten luontoretkeilijöille, ruokamatkailijoille, perheille, saunaelämyksiä hakeville ja historiasta kiinnostuneille. 

Uutta toteutuksessa oli myös integraatio Visit Finlandin DataHubi-tietokantaan, johon on keskitetty Suomen matkailualan yritysten tiedot. Yritysten tuotteet ja palvelut nousevat Visit Mikkelin sivuille kategorioittain, minkä ansiosta sivuille voitiin ryhmitellä erilaisia kiinnostavia kokonaisuuksia. 

Meillä on ollut pitkä ja sujuva yhteistyö Kixit Oy:n kanssa, ja olemme todella ilahtuneita lopputuloksesta. Toteutus onnistui sovitusti sekä teknisen toteutuksen, sisällöntuotannon että aikataulun osalta. Sivut ovat houkuttelevat ja tuovat monipuolisesti esiin seudun upeita matkailukohteita. 

– Maisa Häkkinen, matkailujohtaja, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Tätä kaikkea teimme

  • Bonsait-alustan ja DataHub-tietokannan integraatio

  • Sivuston visuaalinen suunnittelu ja toteutus

  • Sivuston tekninen toteutus

  • Hakusanatutkimus

  • Hakukoneoptimoidun sisällöntuotanto kolmella kielellä

Tutustu sivuihin

 Mikkelin matkailun uudet sivut löydät osoitteesta https://www.visitmikkeli.fi/.