Mikkelin Musiikkijuhlat

Uudet verkkosivut ja visuaalinen ilme Mikkelin Musiikkijuhlille

Mikkelin Musiikkijuhlat saivat uudet verkkosivut sekä visuaalisen ilmeen kesän 2023 festivaalille.

Mikkelin Musiikkijuhlat saivat uudet verkkosivut joulukuussa 2022, jolloin julkaistiin musiikkijuhlien kesän 2023 "Licence to Love" -konserttiohjelmisto. Samana päivänä käynnistyi vilkkaana myös konserttien lipunmyynti.  

Uudet verkkosivut, visuaalinen ilme ja markkinointimateriaalit ovat tulosta yhteisestä näkemyksestä ja hyvin toimivasta yhteistyöstä Kixitin ja Mikkelin Musiikkijuhlien välillä. Mikkelin Musiikkijuhlien festivaalijohtaja Teemu Laasanen on tyytyväinen kumppanuuteen Kixitin kanssa. 

Alusta lähtien yhteistyö ollut helppoa, mutkatonta, luotettavaa, nopeaa ja erittäin ammattimaista. Kun näimme ensimmäisen luonnoksen festivaalin visuaalisesta ilmeestä, tuli välittömästi vahva kokemus, että nyt olemme tekemässä yhteistyötä mainostoimiston kanssa, joka ymmärtää musiikkijuhlien sielua ja ydintä ja osaa pukea sen visuaalisesti houkuttelevaan muotoon olematta pompöösi, vaan raikas, uskottava ja taidokas. Musiikki on abstraktia taidetta. Sen pukeminen visuaaliseksi markkinointiviestiksi, joka ei näytä liikaa markkinoinnilta, ei ole helppo tehtävä.

Vuoden 2023 festivaalin "Licence to Love" visuaalinen ilme ja tunnus olivat viimeinen silaus uusille verkkosivuille. Verkkosivut saivat jo alkumetreillään kiitosta visuaalisuudesta, selkeydestä ja käytettävyydestä. 

Mikkelin Musiikkijuhlat ovat taidefestivaali. Haluamme, että taide koskettaa ja luo elämyksiä. On ensiarvoisen tärkeää, että voimme esittää sen visuaalisesti. Kixitin tekemä visuaalinen ilme on yhdistelmä taiteellista hulvattomuutta ja ammattitaitoa. Se tuo esiin sanomamme ainutlaatuisen hienosti. 

Kixit on Mikkelin Musiikkijuhlien yhteistyökumppani ja vahvasti mukana tukemassa musiikkijuhlien onnistumista.

Tutustu Mikkelin Musiikkijuhlien sivuihin osoitteessa mikkelinmusiikkijuhlat.fi.