Kauppakeskus Akseli

Monipuolista kauppakeskusmarkkinointia ja tapahtumamarkkinointia

Kauppakeskus Akseli Mikkelin keskustassa on yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistamme. Akselin markkinointi on iso kokonaisuus, jossa olemme hyödyntäneet tiimimme osaamista monipuolisesti markkinointipäällikköpalvelusta digimarkkinointiin ja graafiseen suunnitteluun.

Uusi ilme kaikkiin materiaaleihin ja kanaviin

Aika ajoin olemme ravistelleet hieman ostos- ja elämysparatiisin ilmettä vastaamaan tätä päivää. Uusi ilme on näkynyt mm. tekemissämme lehti-ilmoituksissa ja somejulkaisuissa, verkkosivuilla, kauppakeskuksen opastekylteissä, parkkihallikäytävällä sekä sisäänkäyntien LED-valotauluissa.

Akselin verkkosivuja olemme uudistaneet rakenteen ja visuaalisen ilmeen osalta aina kokonaisilmeen päivittyessä.

Markkinointipäällikköpalvelu

Akselille tarjoamaamme markkinointpäällikköpalveluun on kuulunut kaikki markkinointiin liittyvä, kuten esimerkiksi markkinoinnin, nettisivujen sekä erilaisten mainoskampanjoiden suunnittelu ja toteutus, säännöllinen yhteydenpito ja palaverit kauppakeskuksen johdon ja liikkeiden kanssa, valokuvaukset, tapahtumien suunnittelu ja toteutus sekä tarvittavien materiaalien suunnittelu.

Kahdesti vuoden aikana järjestettäviin Aarrepäivät-tapahtumiin olemme luoneet ilmeen, mainosmateriaalit, hoitaneet tapahtumasuunnittelun, markkinoinnin, somisteet sekä esiintyjät. Tapahtumien mainonnassa olemme hyödyntäneet mm. Total TV -ratkaisuja, perinteistä printtimainontaa, ulko- ja digimainontaa sekä sosiaalista mediaa, somisteita unohtamatta.