Navitas Kehitys Oy

Loma Savossa -matkailuesite Keski-Savon kunnille 

Navitas Kehitys Oy tilasi meiltä neljän Keski-Savon kunnan – Joroisten, Leppävirran, Pieksämäen ja Varkauden  yhteisen matkailuesitteen. Toiveena oli visuaalisesti ja sisällöllisesti omaleimainen, ajanhenkinen ja persoonallinen esite, joka ruokkii matkailijan mielikuvia seudusta. 

Visuaalinen esite nostaa alueen helmet tarinallisesti esiin

Keski-Savon kymmenistä matkailuvaltieista, kuten luontokohteista, risteilyistä, ruokaelämyksistä ja historiallisista paikoista tehtiin 32-sivuinen lukukokemus, josta matkailijaa saa hyvää esimakua seudulla odottavista elämyksistä.  

Suunnittelimme lehden visuaalisuuden ja taiton sekä kirjoitimme tekstit. Teimme alueiden ja matkakohteiden kuvauksista  tiiviitä kokonaisuuksia, ja helppolukuisuutta korostimme listoilla, kuvien ja tekstien sommittelulla sekä graafisilla elementeillä. 

Parhaat vinkit luksuskohteista, historiasta, aktiviteeteista, makuelämyksistä, tapahtumista ja majoituksista kokosimme lehteen teemoittain. Lisäksi esittelimme kunkin kunnan erikoisuudet omina sivuinaan. Bonuksena annoimme kiertomatkaideoita, joita havainnollistimme pienillä ja selkeillä graafisilla kartoilla.