Mediatila

Digimainonnan mediatilaa sekä natiivimainontaa kotimaisiin ja kansainvälisiin medioihin

Tiesitkö, että meiltä Kixitistä saat ostettua mediatilaa lähes kaikkiin digimainonnan medioihin? Ohjelmallisen ostamisen palvelumme kautta saat kampanjat näkyviin esimerkiksi Ilta-Sanomiin, Iltalehteen, MTV Uutisiin, Helsingin Sanomiin ja Länsi-Savoon. Kotimaisten medioiden lisäksi mediatilaa on ostettavissa myös kansainvälisiin medioihin.

Kixitin palveluun kuuluu 1) mediatilamyynti, 2) yleisökohdennukset sekä 3) suunnittelun ja aineistotuotannon palvelut. Meiltä voit ostaa myös pelkästään mediatilaa, jolloin kampanja voidaan toteuttaa oman suunnitelmanne mukaisesti itse tuottamallanne kampanjamateriaalilla. 

Kixitiltä voit ostaa pelkän mainostilan tai koko digikampanjan suunnittelusta toteutukseen!

1)

Mediatilat saat aina kilpailukykyiseen hintaan

Ohjelmallisen ostamisen kanavat tai mediakohtaiset diilit takaavat sen, että saat mediatilan meiltä kilpailukykyiseen hintaan verrattuna mediatilan ostamiseen suoraan yksittäisiltä medioilta. 

Meiltä saat kampanjasi näkyviin yksittäisten paikallismedioiden sivuilla tai kaikilla sivustoilla, joilla kohderyhmäsi liikkuu.

Lue lisää ohjelmallisen ostamisen hinnoittelusta.  

2)

Tarkat yleisökohdennukset tuovat oikeita osumia

Mediatilan lisäksi saat meiltä kohdennuksen juuri oikealle yleisölle. Koiranruokaa ei kannata myydä kissan omistajille! Kohdennus pohjautuu medioiden, tutkimuslaitosten ja yleisöjen rakentamiseen erikoistuneiden yritysten dataan. Kohdennus voidaan tehdä lukuisten kriteerien perusteella, kuten sijainnin, iän, kielen, kiinnostuksen kohteen ja työroolin perusteella.

Yleisökohdennusten hinnat ovat alkaen 1 € /CPM. 

3)

Laadukkaat suunnittelun ja aineistotuotannon palvelut

Meiltä saat kokonaisvaltaisen kampanjasuunnittelun ja toteutukset aina yksittäisen bannerimainoksen tuotantoon saakka, eli palvelut digimainonnan koko skaalalla. Meidän kauttamme ostetuissa kampanjoissa voitte halutessanne käyttää myös omia aineistojanne.

Näkyvyyttä median tai kohderyhmän mukaan

Mediat voidaan valita kampanjakohtaisesti vain haluamiinne medioihin (esim. paikallislehti) tai kampanjat voidaan toteuttaa tarkoin kohdennetuille yleisöille (esim. kiinnostuksen, sijainnin tai ostokäyttäytymisen perusteella). Kohdennettu mainonta näkyy vain niillä sivustoilla, joissa kohderyhmään kuuluva henkilö liikkuu. Koska vain kohderyhmäläinen näkee mainoksen, vähenee hukkakontaktien määrä huomattavasti.

Kixitin kautta ostetuissa kampanjoissa voi käyttää HTML5-bannereita ja videoita, joilla kampanjoihin saa elävyyttä!

Kixit tarjoaa myös tehokasta natiivimainontaa

Kixitin natiivipalvelu kattaa valtakunnallisen näkyvyyden maamme johtavissa verkkosivustoissa. Natiivikampanjat on mahdollista toteuttaa myös mm. Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Englannissa ja Saksassa.

Kampanjat toteutetaan siten, että kampanjan laskeutumissivu on joko suoraan yrityksenne omilta verkkosivulta löytyvä artikkeli (usein ajankohtainen uutinen tms.) tai kampanja voidaan toteuttaa pop up -ikkunana verkkosivunne "päälle".

Meiltä saatte myös natiivimainonnan artikkelituotannon.

Natiivimainonta on kustannustehokas mainosmuoto

Natiivimainonnassa maksat pelkästään klikkauksista eli valtakunnallisissa medioissa näkyminen maksaa vasta sitten, kun artikkeli on herättänyt riittävää mielenkiintoa ja potentiaalinen asiakkaasi on sitä klikannut. Budjetti määritellään aina etukäteen, joten yllättäviä kuluylityksiä ei pääse syntymään vaan kokonaisbudjetti on aina tiedossa etukäteen.

Lue lisää natiivikampanjasta ja hinnoittelusta

Natiivikampanjassa mediat ovat valtakunnan ja kansainvälistä huippua

Natiivikampanja voi näkyä esimerkiksi Iltasanomien, Iltalehden, MTV Uutisten, Seiskan ja alueellisten sanomalehtien verkkosivuilla. Kampanja voidaan kohdentaa myös pelkästään yhteen mediaan, mutta usein suosittelemme käyttämään kaikkia kanavia, sillä etukäteen ei voi tietää, millä verkkosivulla juuri sinun asiakkaasi liikkuu. Laaja näkyvyys kun ei tuo kampanjalle lisäkuluja.