Digimainonnan mediatilaa sekä natiivimainontaa kotimaisiin ja kansainvälisiin medioihin

Tiesitkö, että meiltä Kixitistä saat ostettua mediatilaa lähes kaikkiin digimainonnan medioihin? Ohjelmallisen ostamisen palvelumme kautta saat kampanjat näkyviin esimerkiksi Ilta-Sanomiin, Iltalehteen, MTV Uutisiin, Helsingin Sanomiin ja Länsi-Savoon. Kotimaisten medioiden lisäksi mediatilaa on ostettavissa myös kansainvälisiin medioihin.

Saat meiltä mediatilan, yleisökohdennukset sekä suunnittelun ja aineistotuotannon. Voit ostaa meiltä myös pelkästään mediatilaa, jolloin kampanja voidaan toteuttaa tuottamallanne kampanjamateriaalilla.

Kixitiltä voit ostaa pelkän mainostilan tai koko digikampanjan suunnittelusta toteutukseen!

Mediatilat
kilpailukykyiseen
hintaan

Ohjelmallisen ostamisen kanavat tai mediakohtaiset diilit takaavat sen, että saat mediatilan meiltä kilpailukykyiseen hintaan verrattuna mediatilan ostamiseen suoraan yksittäisiltä medioilta.

Meiltä saat kampanjasi näkyviin yksittäisten paikallismedioiden sivuilla tai kaikilla sivustoilla, joilla kohderyhmäsi liikkuu.

Tarkalla kohdennuksella oikeita osumia

Saat meiltä kohdennuksen juuri oikealle yleisölle. Kohdennus pohjautuu medioiden, tutkimuslaitosten ja yleisöjen rakentamiseen erikoistuneiden yritysten dataan. Kohdennus voidaan tehdä lukuisten kriteerien perusteella, kuten sijainnin, iän, kielen, kiinnostuksen kohteen ja työroolin perusteella.

Yleisökohdennusten hinnat ovat alkaen 1 € /CPM.

Laadukkaat suunnittelun ja aineistotuotannon palvelut

Meiltä saat kokonaisvaltaisen kampanjasuunnittelun ja toteutukset aina yksittäisen bannerimainoksen tuotantoon saakka, eli palvelut digimainonnan koko skaalalla. Meidän kauttamme ostetuissa kampanjoissa voitte halutessanne käyttää myös omia aineistojanne.