Ramin Konditoria

Suomen parhaalle taukopaikalle verkkosivut, tekstiä, valokuvaa ja videota

Ramin konditoria laajensi toimintaansa ja avasi Mikkelin Visulahteen uuden leipomon ja taukopaikan keväällä 2022. Uusi Rami Visulahti on 5-tien viihtyisin ja se valittiin myös Suomen parhaaksi taukopaikaksi vuonna 2023. Saimme tehdä Ramin konditorialle uudet verkkosivut, joilla uusi taukopaikka sekä Ramin konditorian herkulliset tuotteet ja palvelut pääsevät oikeuksiinsa.

Uudet verkkosivut Ramin Konditorialle

Tyylikäs taukopaikka ja Ramin konditorian maistuvat herkut ansaitsivat uudet ja tyylikkäät verkkosivut. Toteutimme visuaaliset, hakukoneoptimoidut sivut sisältöineen, mikä toi esiin monipuolisesti myös uuden taukopaikan tarjontaa ja tiloja.

Videot tyylikkäistä tiloista ja houkuttelevista tuotteista markkinointiin

Kuvasimme fiilisvideon Rami Visulahdesta sekä valokuvia konditorian tuotteista. Näyttävässä 500 neliömetrin myymälätiloissa mahtuu lounastamaan ja nauttimaan leipomon uunituoreista herkuista.

Raimo leipälager -oluelle etiketti

Ramin konditoria on laittanut hävikkileivät hyötykäyttöön. Myymättömät leivät saavat uuden elämän oluen raaka-aineena, jota konditorian hävikkileivistä valmistaa mäntyharjulainen Nilkko Breweing. AD:mme suunnitteli Raimo leipälager -oluelle etiketin.