Referenssit

Joulun tuntua pakkaussuunnittelulla

Viimeistelty ulkoasu on usein se tekijä, jonka perusteella asiakas tarttuu tuotteisiin. Ulkoasun merkitys vain korostuu joulusesongin aikana, kun asiakkaat etsivät "lahjakelpoisia" tuotteita ja pakkauksia pukinkonttiin.

Kenkäveron ja Taito Itä-Suomen lahjapakkaukset vuodelta 2020.

Kenkävero ja Taito Itä-suomi satsasivat viime vuonna tuotteidensa lahja-arvoon suunnittelemillamme pakkauksilla, joiden sisään on sujahtanut jos jonkinmoisia lahjatuotteita. Tänä vuonna laatikoihin tilattiin lisäkokoja niiden suuren suosion vuoksi.

Kauppakeskus Akselin lahjapaperikuosit

Kauppakeskus Akseli lahjoitti Joulupuu-keräystä Akselin tiloissa järjestäneelle Hope ry:lle lahjapaperia ilahduttamaan pieniä lahjansaajia. Suunnittelemamme kauniit paperit kätkivät sisäänsä monia mieluisia lahjoja ja jäivät varmasti mieleen tuoden hyvässä valossa esiin myös paperin tarjoajan.

Heinäsaaren joulusesongin 2021 tuote-etiketit saivat pohjaksi tekemämme kuvituksen.

Heinäsaaren 2021 joulusensongin tuotteet saivat etiketteihinsä suunnittelemamme jouluisen kuvituksen. Näihin tuotteisiin on varmasti helppo tarttua myös lahjamielellä, sillä glögi- ja sinappietiketit koristavat kattausta kuin kattausta. Monikäyttöinen kuvitus koristaa tänä vuonna myös Heinäsaaren joulukortteja.

Jaa