Osaavat tekijät

Kai Tiihonen

Toimitusjohtaja

040 071 9931
kai@kixit.fi

Inhimillinen tekijä hektisessä ja alati muuttuvassa mainosmaailmassa. Puhun sekä ymmärrän sujuvasti ruotsin ja englannin lisäksi savoa ja sairaalaa :)

Vesa Kärkkäinen

Business Designer, AD

040 583 7993
vesa@kixit.fi

Jokapaikanhöylä, jonka intohimona on uusien ideoiden työstäminen ja visuaalisen muotoon sorvaaminen. Vapaalla (jos sitä joskus on) uppoutuu mielellään monipuolisen kirjallisuuden syövereihin, matkustaa maailman ääriin tai vetää verkkarit jalkaan ja lähtee mökkeilemään.

Sina Kurki

Digimarkkinointi-AD

050 539 2147
sina@kixit.fi

Seikkaileva uutuudenviehättyjä. Vapaalla ruokaa, rokkia, ystäviä, reissuja ja kulttuuririentoja. Kesällä tien päällä mopetin selässä, talvella mieluummin sisätiloissa liikkumista. #mennäonhyvä

Elmo Knuuttila

Web developer, Digi-AD

044 077 0060
elmo@kixit.fi

Toimistolla hölmöjä huuteleva Jaffa-keksien ja Järviradion suurkuluttaja.

Jonne Vaahtera

Projektipäällikkö, valokuvaaja

050 553 3778
jonne@kixit.fi
j.vaahtera

Vapaa-aikaa tykkään viettää kihlattuni ja Staffi-koiramme kanssa luonnosta nauttien. Talvisin minut voi bongata laskettelusukset jalassa ja kesäisin virveli kädessä.

Veera Miettinen

AD-assari

044 231 1895
veera@kixit.fi

Sekä töissä että vapaa-ajalla olen omassa elementissäni, kun nenäni edessä on vesivärit, kasa tusseja ja kahvikuppi. Kissa- ja villasukkaihminen.

Katri Parkkinen

Copywriter, sisältötuottaja

041 313 6832
katri@kixit.fi

Saara-Kaisa Suomela

Markkinointisuunnittelija

044 985 5107
saara-kaisa@kixit.fi

Leipova sisustusintoilija. Nuorempana toinen kotini oli tenniskentällä, nykyisin viihdyn myös spinning-salissa sekä sukkapuikkojen parissa. Asiat ovat parhaimmillaan, kun ne ovat järjestyksessä.

Mauno Antero

Security

Yhteydenotot Kasarminkadun kolmanteen jalavaan

Nappisilmä Manuel Antonio, tuttujen kesken Mauno Antero tai Manu, on savolainen gigolo isolla sydämellä. Ilahdun kaikista, joten älä turhaan kainostele vaan tule reilusti nuoltavaksi!