Tekijäksi
tekijöiden joukkoon

Avoimet paikat

Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae joukkoomme.

AD

Mielenkiintoisia haasteita idearikkaalle ja osaavalle AD:lle, jolla on jo vahvaa kokemusta ja näyttöä monipuolisista suunnittelutöistä.

Oletko osaava ja luova heittäytyjä, jolla on kokemusta AD:n tehtävistä? Haluat saada osaamistasi ja taitojasi vastaavia haasteita, joita toteutat yhdessä luovan tiimin kanssa? Ovatko idearikkaus ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia uudella tavalla taitoja, joita muut sinussa ihailevat? Janoat haasteita ja kaipaat mahdollisuutta näyttää osaamisesi erilaisten asiakkuuksien parissa?

Tällaista osaajaa etsimme: 

  • Sinulla on kyky ratkaista asiakkaidemme moninaisia viestintätarpeita 
  • Osaat ajatella kokonaisuuksia ja pystyt pitämään käsissäsi myös laajoja asiayhteyksiä
  • Sinulla on useamman vuoden kokemus AD:n tehtävistä
  • Hallitset graafisen suunnittelun työkalut (Adobe CS, Office 365)
  • Hallitset erilaisten painomenetelmien ja viestintävälineiden vaatimukset
  • Sinulla on oma-aloitteisuutta, tunnollisuutta ja huolellisuutta
  • Osaat etsiä ja löytää tietoa myös silloin, kun omat tiedot ja taidot eivät riitä
  • Pystyt tarvittaessa tuottamaan ja ideoimaan myös tekstiä

Jos olet etsimämme osaaja, hae meille töihin

Meillä saat olla sellainen kuin olet. Pääset toteuttamaan itseäsi kaikissa suunnittelun ja aineistotuotannon vaiheissa. Saat tueksesi koko muun luovan tiimimme osaamisen ja mahtavat työkaverit.

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainos- ja viestintätoimisto, jossa teemme töitä täydestä sydämestämme. Rakennamme asiakassuhteitamme pitkällä tähtäimellä, siksi myös luottamuksellisuus ja luotettavuus ovat meille kunnia-asia. Arvostamme tiimimme jäseniä ja haluamme tukea myös sinua pääsemään parhaimpaasi. Suhtaudumme jokaiseen työhön ja toimeksiantoon suurella intohimolla ja luovuudella. Olemme erityisesti kokonaisvaltaisen viestintä- ja markkinointisuunnittelun osaaja, mutta lisäksi teemme myös pienempiä osakokonaisuuksia, kampanjasuunnitelmia sekä tarjoamme erilaisia asiantuntijapalveluita ja kumppanisparrausta asiakkaillemme. 

Haku jatkuu niin kauan, kunnes sopiva tekijä löytyy eli lähetä meille hakemus

Myy osaamisesi meille. Kerro – ja ennen kaikkea näytä – miksi juuri sinä olisit hakemamme osaaja. Lähetä ytimekäs hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen kai@kixit.fi tai täytä sähköinen hakulomake.

Puhelintiedusteluihin emme valitettavasti ehdi vastata.

HUOM! Tällä hetkellä emme voi ottaa harjoittelijoita tai työntekijöitä, joilla ei ole tehtävään vaadittavaa ammattitaitoa ja työkokemusta.