Rekry käynnissä - avoimet työpaikat tällä hetkellä

Myy meille osaamisesi ja tule tekijäksi tekijöiden joukkoon! Tällä hetkellä haemme:

MARKKINOINNIN AMMATTILAISTA

Haemme uuden markkinointipäällikköpalvelun toteuttajaksi idearikasta, osaavaa ja kaavoihin kangistumatonta markkinoinnin ammattilaista. Onko sinulla kokemusta tulosvastuullisen markkinoinnin suunnittelusta, johtamisesta ja toteuttamisesta? Hallitsetko modernien työkalujen hyödyntämisen erilaisten markkinointiprosessien tukena? Tule suunnittelemaan ja toteuttamaan idearikkaaseen tiimiimme asiakkaillemme menestystarinoita.

Markkinointipäällikköpalvelu tarjoaa yrityksille ammattitaitoisen ja kustannustehokkaan tavan yrityksen markkinoinnin toteutukseen. Markkinointipäällikköpalvelu on moniosaajien tiimi, jossa asiakkaallamme on käytössä markkinointiosaamisen lisäksi luova tiimi ja sen monet mahdollisuudet. Ulkopuolisena toimijana markkinointipäällikköpalvelu pystyy tarjoamaan uusia ja ennakkoluulottomia ratkaisuja yritysten markkinoinnin tehokkaaseen ja menestyksekkääseen hoitamiseen. Tämän palvelun vetäjäksi haemme nyt sinua, markkinoinnin ja myynnin ammattilaista.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän erilaisten asiakkaiden markkinointitoteutusten parissa. Toimit mainostoimistossamme projektipäällikkönä ja vastaat yksittäisten kampanjoiden suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta yhteistyössä projektitiimin kanssa. Markkinointipäällikkö-palvelun vetäjänä vastuullasi on myös asiakaskohtaisia kokonaisuuksia, joihin kuuluu markkinoinnin kokonaisvaltiainen suunnittelu, käytännön toteutusten valvonta sekä "jokapaikan höylänä" toimiminen. Hallitset budjetoinnin ja pysyt pitämään kulut sovituissa rajoissa. Pystyt kilpailuttamaan eri toteuttajia niin median, tapahtumien kuin muidenkin alihankintojen osalta. Innostut helposti ja hoidat sovitut tehtävät kunnialla loppuun sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävään soveltuva koulutus ja työkokemus, modernien markkinointikanavien hallinta sekä kaupallisen alan ja erityisesti kauppakeskustoimialan tuntemus katsotaan eduksi henkilöä valittaessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Kixit Oy:n toimitusjohtaja Vesa Kärkkäinen sähköpostitse vesa@kixit.fi

Vapaamuotoiset hakemukset, palkkatoive ja CV osoitteeseen vesa@kixit.fi viimeistään 26.11.2017.