Tekijäksi
tekijöiden joukkoon

Avoimet paikat

Tällä sivulla kerromme ensimmäiseksi, mikäli paikkoja avautuu ja pääset hakemaan joukkoomme!

Lähetä avoin hakemus

Meillä saat olla sellainen kuin olet. Pääset toteuttamaan itseäsi kaikissa suunnittelun ja aineistotuotannon vaiheissa. Saat tueksesi koko muun luovan tiimimme osaamisen ja mahtavat työkaverit.

Kixit Oy on vuonna 2005 perustettu mainos- ja viestintätoimisto, jossa teemme töitä täydestä sydämestämme. Rakennamme asiakassuhteitamme pitkällä tähtäimellä, siksi myös luottamuksellisuus ja luotettavuus ovat meille kunnia-asia. Arvostamme tiimimme jäseniä ja haluamme tukea myös sinua pääsemään parhaimpaasi. Suhtaudumme jokaiseen työhön ja toimeksiantoon suurella intohimolla ja luovuudella. Olemme erityisesti kokonaisvaltaisen viestintä- ja markkinointisuunnittelun osaaja, mutta lisäksi teemme myös pienempiä osakokonaisuuksia, kampanjasuunnitelmia sekä tarjoamme erilaisia asiantuntijapalveluita ja kumppanisparrausta asiakkaillemme. 

Tällä hetkellä joka jakkaralla istuu osaaja, mutta avoimen hakemuksen voit lähettää silti!

Myy osaamisesi meille. Kerro – ja ennen kaikkea näytä – miksi juuri sinä olisit hyvä lisä joukkoomme. Lähetä ytimekäs hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen kai@kixit.fi tai täytä sähköinen hakulomake.

HUOM! Tällä hetkellä emme voi ottaa harjoittelijoita tai työntekijöitä, joilla ei ole ammattitaitoa ja työkokemusta.