Kotisivut yritykselle

On monta hyvää syytä hankkia verkkosivut meiltä. Yrityksesi ja kohdeyleisösi tarpeisiin pohjautuen toteutamme tavoitteiden mukaiset, edustavat verkkosivut joustavalla ja luotettavalla teknologialla. Luomme ammattitaidolla kokonaisuuden, joka todella toimii.  

Uniikki design

Edustava visuaalisuus vakuuttaa asiakkaasi siitä, että sivustosi tuotteisiin tai palveluihin kannattaa paneutua lisää. Graafisen suunnittelun palvelumme sekä valokuvaus- ja videopalvelumme luovat ilmeen, joka vakuuttaa. 

Loistavat sisällöt

Myyvät otsikot ja houkuttelevat, sujuvalla tyylillä kirjoitetut tekstisisällöt ovat verkkosivujen ytimessä. Kun kerrot tarinaa, johon asiakkaasi voi samaistua, haluaa hän kuulla aiheesta lisää. Tässä Copywriting-palvelumme tulee avuksesi. 

Toimiva rakenne

Hyvä rakennesuunnittelu tekee sivuista toimivat. Asiakkaasi löytää tarvitsemansa tiedon nopeasti, ei turhaudu ja todennäköisesti viipyy sivustollasi pidempään, jolloin hän ostaa tuotteesi tai palvelusi helpommin.

Hakukoneoptimointi takaa löydettävyyden

Hakukoneoptimointi tulee mukaan jo sivuston suunnittelussa. Sivuston rakenne ja sisältö mietitään alusta alkaen hakukoneystävälliseksi, mikä säästää myöhemmältä työtä ja varmistaa sivuston löydettävyyden. Vanhojen sivustojen uudistuksissa huomioimme myös uudelleenohjaukset. Hakukoneoptimointi ei ole vain kertaluontoinen tehtävä, vaan sitä kannattaa kehittää jatkuvasti – näin sivustosi löytyy myös Googlen algoritmien muuttuessa.

Teknisesti käyttäjäystävälliset verkkosivut

Varmistamme, että sivusto toimii nopeasti ja hyvin myös mobiililaitteilla. Se on tarpeen suurimman osan liikenteestä tullessa mobiililaitteiden kautta. Tuotteita ja hintoja vertaillaan paljon puhelimilla, tilattiinpa lopullinen tuote netistä tai kivijalkakaupasta. 

Saavutettavuusdirektiivin mukaiset verkkosivut

Suunnittelemme sivustot saavutettavuusdirektiivin mukaisesti, jotta kaikki käyttäjät löytävät tuotteet ja palvelut sivustoltasi. Huomioimme mm. sisältöjen luettavuuden, värikontrastit, värien käytön loogisuuden, kuvien alt-tekstit ja H1-osikoinnin oikeellisuuden. Käyttämissämme julkaisujärjestelmissä kaikki tekniset saavutettavuuden vaatimukset ovat oletusarvoisesti ajan tasalla.

Mitattavuus

Kävijäseuranta on ehdoton toiminnallisuus verkkosivuilla, jotta voit tehdä tehokasta digimarkkinointia. Sen kautta saat arvokasta tietoa sivustosi kävijöistä, jonka perusteella voit suunnitella ja optimoida mainontaasi. 

Uusi brändi-ilme paikalliselle terveyspalvelulle

Lue referenssi

Sahanlahti Resortille verkkosivut

Lue referenssi

Visit Mikkelille uudet verkkosivut

Lue referenssi

Tilaa uutiskirje

Uutiskirjeemme tilaajana pysyt ajan hermolla toimistomme ajankohtaisista asioista ja vinkeistä.