Suoraan sisältöön

Verkkosivut

Tehoa markkinointiin oikein suunnitelluilla verkkosivuilla

Tekemämme verkkosivut tuovat tehoa markkinointiin, vahvistavat imagoa, lisäävät liidejä, houkuttavat uusia asiakkaita ja tuovat enemmän myyntiä asiakkaillemme. Hakukoneoptimointipalvelumme avulla varmistamme, että sivustosi löytyy kärkipaikoilta, kun asiakas etsii tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

Uniikki design

Sinulla on muutama sekunti aikaa vakuuttaa asiakkaasi siitä, että sivustosi tuotteisiin tai palveluihin kannattaa paneutua lisää. 

Myyvä rakenne

Hyvä rakennesuunnittelu tekee sivuista toimivat käyttää; asiakkaasi löytää tarvitsemansa tiedon nopeasti, ei turhaudu ja todennäköisesti viipyy sivustollasi pidempään, jolloin hän ostaa ajatuksesi tai palvelusi helpommin.

Tekninen toimivuus

Jos et löydy googlettamalla – eivät asiakkaasi löydä sinua. Jos taas sivustosi eivät skaalaudu mobiilisti –  saatat menettää asiakkaita, sillä sivua voi olla vaikea käyttää.

Saavutettavuus

Saavutettavuusdirektiivin myötä verkkosivuivuilta vaaditaan enemmän, jotta jokainen meistä voisi niiden käytöstä nauttia. Saavutettavuus ei ole vain julkisten verkkopalvelujen asia. Kaikkien meidän tulisi tarjota verkkopalveluja, joita jokainen asiakas voi käyttää. 

Valitse sinulle sopivin kokonaisuus

Jokainen verkkosivuprojekti on yksilöllinen kokonaisuus, sillä siinä missä yksi tarvitsee esitellä omat tuotteensa näyttävästi, voi toinen tarvita lisää näkyvyyttä tarjoamilleen palveluille.

Basic

1-2 sisältösivua
Perinteinen layout tai OnePage
Responsiivinen ja mobiiliystävällinen
Yhteydenottolomake
Google Analytics kävijäseuranta
Suppea hakukoneoptimointi

Business

5-10 sisältösivua
Perinteinen layout tai OnePage
Responsiivinen ja mobiiliystävällinen
Yhteydenottolomake
Google Analytics kävijäseuranta
Google Business-tili
Perushakukoneoptimointi

Professional

Yli 10 sisältösivua
Kaikki Business sivun ominaisuudet
Pro-hakukoneoptimointi (sis. SEO hakusanatutkimus)

Tekemämme sivustot ovat

  • Responsiiviset
  • Saavutettavat
  • Helppokäyttöiset
  • Itsenäisesti päivitettävät 
  • Hakukoneoptimoidut
  • Asiakkaalle personoituja

Teemme verkkosivumme asiakaskohtaisesti ja tarvittavat komponentit koodaamme tarpeidesi mukaan. Kaikki kotisivumme sisältävät XCheck-raportin, joka sisältää mm. selvityksen kävijäseurantapalvelusta, yhteenvedon hakukoneoptimointitoimenpiteistä sekä tietosuoja- ja evästeselvitykset. Bonsaitin alustalle tehtynä verkkosivuihin saat myös suomenkielisen käyttäjätuen. Lisätietoja Bonsaitista löydät täältä.

Kiinnostuitko?

Ota meihin yhteyttä!

Tutustu meihin