Tehoa markkinointiin oikein suunnitelluilla verkkosivuilla

Tekemämme verkkosivut tuovat tehoa markkinointiin, vahvistavat imagoa, lisäävät liidejä, houkuttavat uusia asiakkaita ja tuovat enemmän myyntiä asiakkaillemme. Hakukoneoptimointipalvelumme avulla varmistamme, että sivustosi löytyy kärkipaikoilta, kun asiakas etsii tarjoamiasi tuotteita tai palveluita.

UNIIKKI DESIGN

MYYVÄ RAKENNE

TEKNINEN TOIMIVUUS

Uniikki design
Sinulla on muutama sekunti aikaa vakuuttaa asiakkaasi siitä, että sivustosi tuotteisiin tai palveluihin kannattaa paneutua lisää. 

Myyvä rakenne 
Hyvä rakennesuunnittelu tekee sivuista toimivat käyttää; asiakkaasi löytää tarvitsemansa tiedon nopeasti, ei turhaudu ja todennäköisesti viipyy sivustollasi pidempään, jolloin hän ostaa ajatuksesi tai palvelusi helpommin.

Tekninen toimivuus 
Jos et löydy googlettamalla – eivät asiakkaasi löydä sinua. Jos taas sivustosi eivät skaalaudu mobiilisti –  saatat menettää asiakkaita, sillä sivua voi olla vaikea käyttää.

Valitse sinulle sopivin kokonaisuus 
Jokainen verkkosivuprojekti on yksilöllinen kokonaisuus, sillä siinä missä yksi tarvitsee esitellä omat tuotteensa näyttävästi, voi toinen tarvita lisää näkyvyyttä tarjoamilleen palveluille.

BASIC
1-2 sisältösivua
Perinteinen layout tai OnePage
Responsiivinen ja mobiiliystävällinen
Yhteydenottolomake
Google Analytics kävijäseuranta
Suppea hakukoneoptimointi

BUSINESS
5-10 sisältösivua
Perinteinen layout tai OnePage
Responsiivinen ja mobiiliystävällinen
Yhteydenottolomake
Google Analytics kävijäseuranta
Google Business-tili
Perushakukoneoptimointi

PROFESSIONAL
Yli 10 sisältösivua
Kaikki Business sivun ominaisuudet
Pro-hakukoneoptimointi (sis. SEO hakusanatutkimus)

Tekemämme sivustot ovat: 

  • Responsiiviset, helppokäyttöiset ja itsenäisesti päivitettävät sekä joustavat 
  • Hakukoneoptimoidut

Kaikki kotisivumme sisältävät XCheck-raportin, joka sisältää mm. selvityksen kävijäseurantapalvelusta, yhteenvedon hakukoneoptimointitoimenpiteistä sekä tietosuoja- ja evästeselvitykset. Bonsaitin alustalle tehtynä verkkosivuihin saat myös suomenkielisen käyttäjätuen. Lisätietoja Bonsaitista löydät täältä 

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous tai kysy lisää.